grafika kategorie
Trvalé přihlášení
Nápověda » Uživatelský účet » Přihlášení » Trvalé přihlášení

Zaškrtnutí možnosti trvalého přihlášení na Vašem počítači znamená, že pokud sami nekliknete na možnost odhlásit, budete ve na svém počítači a ve svém prohlížeči trvale přihlášeni. Není tedy při další návštěvě portálu Kompletně.cz a jeho služeb nutné opětovné přihlášení.

Dejte si pozor

Tuto možnost doporučujeme využít pouze na vlastním počítači. V případě, že ji využijete v práci, internetové kavárně, nebo třeba ve škole a po ukončení práce s počítačem neprovedete ruční odhlášení, může být zneužit Váš uživatelský účet, jelikož osoba, která počítač využije po Vás bude přihlášena právě pod Vaším uživatelským účtem.

Není podle Vás tato odpověď dostatečná? Zeptejte se ostatních návštěvníků v našem diskuzním fóru.